Orga

 Eu am cantat la orga cam doi sau trei ani si m am oprit din cantat pentru ca profesoara a murit si nu am vrut sa o inlocuiesc.

In 1973 a aparut prima orga

O orgă electronică cu 5 octave este un instrument muzical electronic care dispune de un claviatură cu 61 de clape, cinci octave complete. Aceste orgi electronice sunt ideale pentru începători și pentru muzicienii intermediari, deoarece oferă o gamă destul de largă de sunete și funcționalități, dar rămân relativ compacte și ușor de utilizat.

Sunt multe branduri de exemplu Sound Studio sau Electronic-star iar pretul variaza intre 400 si 800 de lei mai accesibil sau pentru cei mai pretentiosi se poate achizitiona si la pretul de 2000 de lei

 Dacă dorești să achiziționezi o orgă electronică cu 5 octave, ar fi bine să te duci într-un magazin de muzică pentru a testa mai multe modele și pentru a vedea care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor tale. Alegerea unei orgi electronice de calitate și potrivite pentru tine te va ajuta să te bucuri de experiența de a cânta la acest instrument

Orga se foloseste usor daca ai pe cineva care sa te invete pur si simplu inveti notele muzicale si apesi pe clapete acestea scotand sunete care mai tarziu posibil sa faca muzica.

  






Comments

Popular posts from this blog

hobby